Dan škole

10

U srijedu, 2. listopada 2019., Katolička osnovna škola „Josip Pavlišić“ u Rijeci proslavila je Dan škole. Dan škole veže se uz spomendan sv. Anđela čuvara, koji su ujedno i zaštitnici škole.

U jutarnjim satima održale su se radionice za učenike. Za prve razrede organizirana je vesela i razigrana plesna radionica, a za druge razrede glazbena radionica. Učenici trećih i četvrtih razreda bavili su se likovnim i literarnim aktivnostima, dok su peti razredi imali radionicu na temu „Škola budućnosti“.

Održano je zajedničko misno slavlje koje je predvodio duhovnik škole vlč. Sanjin Francetić. Obrativši se učenicima i djelatnicima škole, u propovijedi je govorio o našim zaštitnicima, anđelima čuvarima, koje Bog šalje svakome od nas da bdiju nad nama i da nas čuvaju.

U popodnevnim satima učenici su nastavili druženje u svojim učionicama uživajući u aktivnostima koje su sami osmislili, a ostvarili uz pomoć svojih učiteljica.

U ozračju školskog rođendana u 16.30 započela je svečana sjednica UV-a,  a u 17.00 sati prvi održan je 1. sastanak Skupa radnika.

Više pogledajte u galeriji: Dan škole 2019.

02

 

Last Modified on 04/10/2019
This entry was posted in Uncategorized
Bookmark this article Dan škole