DRAMSKA GRUPA

Dobrodošli na stranicu Dramske grupe!

U nastavku možete pogledati zanimljivosti sa naših susreta:

Tijekom mjeseca prosinca, učenici dramske grupe sudjelovali su na natječaju “Čarobni prosinac” kojeg je objavila školska  knjiga. Cilj natječaja bio je podijeliti i proširiti radost blagdana. Jedanaestero učenika dramske grupe izvelo je recital “Rodio se Bog i čovjek”. Njihova izvedba je snimljena te poslana kao video materijal. Naša video čestitka objavljena je na adventskom kalendaru 17. prosinca 2017. godine na školskom portalu.

Link na kojem možete pogledati čestitku: “Rodio se Bog i čovjek”

 

 

Učenici dramske grupe započeli su s pripremama za Božićnu priredbu. Znatiželjno i s uzbuđenjem čitali su svoje nove uloge. Zahvaljujemo učiteljici Martini Simonetti na još jednom dramskom tekstu kojeg je napisala u svom prepoznatljivom stilu. Fotografije možete pogledati ovdje.

 

U srijedu, 25. 10. učenici su imali priliku upoznati glumca Damira Orlića. Prvi dio susreta učenici su postavljali zanimljiva pitanja glumcu o njegovu životu i karijeri nakon čega su odglumili dio predstave koju trenutno uvježbavaju. Učenici su dobili korisne savjete koje će moći primijeniti u svome radu, a dogovoren je i novi susret. Kako je protekao susret s glumcem pogledajte u fotogaleriji.