Oratorij

Dana 23.1. 2018. učenici 2.b razreda vođeni učiteljicom Larom, imali su  radionicu šivanja. Šivali su različite oblike ukrasa i privjesaka. Bilo je vrlo korisno i zabavno jer su učenici razvijali motoriku, osnove šivanja  i kreativnost.

Matematičke igre u drugim razredima 17. 1. 2018.

Učenici drugih razreda u izmješanim su grupama rješavali zanimljive i zabavne igre iz matematike. Na taj način, u veseloj atmosferi, vježbamo  matematiku i bolje upoznajemo prijatelje iz paralelnog razreda. Međusobnim pomaganjem radimo na zajedništvu i na matematičkim vještinama.

Radionica o osobnom prostoru u  prvim razredima

Učenici 1.a. i 1.b imali su radionicu o osobnom prostoru u vrijeme Oratorija  16. i 23. 11. 2017.g. Radionica je provedena u suradnji sa školskom psihologinjom. Učenici su prepoznali dodire koji doprinose dobrom prijateljskom odnosu  i dodire koji mogu povrijediti. Jasnu su izražavali svoje potrebe za bliskošću, odredili svoju osobnu zonu  i uočili osobnu zonu svojih prijatelja.  Prepoznali su i situacije u kojima je potrebno zaštiti svoj osobni prostor.

Radionica je završila zabavnim igrama u paru kojima se potiče grupna povezanost.  Djelić atmosfere zabilježili smo fotografijama u prilogu.

 

Dan sjećanja na Vukovar potaknuo je učenike trećih razreda na literarno stvaralaštvo. Pročitajte njihove literarne uratke:

Vukovar-1 vukovar-2 Vukovar-3 Vukovar-4

 

 

 

 

 

 

 

 

vukovar-5 Vukovar 20171120_165453 20171120_165758

 

 

 

 

 

 

 

 

Povodom Svjetskog dana izumitelja, 10.11., učenici 3.b razreda su nešto novo naučili o magnetizmu te izradili jedinstvenu utrku spajalica. Kako je prošla utrka, pogledajte u videu.

 

Oratorij u 2.b razredu

Kako se zabavljamo i učimo u oratoriju, pogledajte u galeriji.