Učenica 4.b Matilda Zulle sudjeluje na Festivalu POZOR!

Patuljak-i-njegov-ključ--1536x1086Učenica 4.b Matilda Zulle sa svojom mentoricom učiteljicom Barbarom Stipetić sudjeluje na Festivalu POZOR! od 7. do 11 lipnja.

POZOR! Plivamo na sceni projekt je u sklopu kojega se jednom godišnje održava festival učeničkih igrokaza kojim se promovira scensko stvaralaštvo osnovnoškolske djece te popularizira kazališna umjetnost među djecom i mladima. Ovogodišnji festival održava se online, a cijeli program i učeničke igrokaze možete pogledati putem YouTube live i Facebook live sučelja na stranicama organizatora:

Facebook: Dječji kreativni centar “Dokkica”
YouTube: DKC Dokkica

Danas u 18.00 sati počinje Svečano otvorenje Festivala gdje će se predstaviti i naša Matilda!

Igrokaz Patuljak i njegov ključ bit će prikazan u srijedu 9. lipnja.
Najavni spot: https://www.youtube.com/watch?v=7fHg9GNggXk&feature=youtu.be
Himna: Himna “Plivamo na sceni”

Ova godina je specifična po tome što se osim nagrade žirija i nagrade mentora i sudionika dodjeljuje se i nagrada publike.

Upute sudjelovanje publike (nagrada publike):

Svaki igrokaz na virtualnoj pozornici bit će predstavljen posebnom poveznicom. Aktivnim sudjelovanjem od 7. do 10.6. – dijeljenjem poveznice igrokaza na društvenim mrežama povećavate šansu da vaš omiljeni igrokaz osvoji ovogodišnju nagradu publike. Nagradu publike osvojit će najgledaniji igrokaz (onaj koji bude imao najviše pregleda) što će biti registrirano na Vimeo platform.

Patuljak i njegov ključ: Patuljak i njegov ključ, Katolička osnovna škola „Josip Pavlišić”, Rijeka