Završne razredne priredbe četvrtaša

NASLOVNA FOTKAPosljednji tjedan nastave za učenike, učiteljice i roditelje četvrtaša bio je vrlo emotivan, uzbudljiv i veseo. U organizaciji razrednih priredbi učiteljice Ivana Kabalin, Barbara Stipetić, Morena Poljančić i Anamarija Kos pazile su na svaki detalj i poštivale sve preporučene epidemiološke mjere kako bi sve proteklo prema zamišljenom. Učenici su vrijedno svakodnevno uvježbavali kako bi na priredbi sve bilo savršeno.4.b razred svoju je završnu razrednu priredbu imao u srijedu 16. lipnja u unutarnjem prostoru Škole. Dvorana je odisala kreativnošću, odličnom atmosferom i bila ispunjena razrednim fotografijama koji su davali poseban ugođaj i budili mnoge uspomene.

4.a razred je u četvrtak 17. lipnja na školskom igralištu održao svoju završnu priredbu. Učenici su s učiteljicama vrijedno cijeloga dana uređivali igralište kako bi sve bilo usklađeno. Prostor su uredili prema riječima roditelja „do neprepoznatljivosti“.

Sve emocije, sreća i zahvalnost protekle četiri godine dosegle su svoj vrhunac na priredbama kada su prisutnima potekle suze ponosa i radosti. Dio prekrasne atmosfere, lijepih dirljivih trenutaka, divne scenografije u kojoj se vidjela suradnja četvrtih razreda i sretnih osmjeha možete vidjeti u maloj galeriji fotografija.