4. Natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova I ti možeš biti “teta/barba pričalica”

dav

Radosno objavljujemo da sad već tradicionalno nastavljamo sa sudjelovanjem na Natjecanju u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova I ti možeš biti “teta/barba pričalica” u organizaciji Udruge za promicanje dobrobiti djeteta “Portić” te da smo i ove godine bili vrlo uspješni.

Naime, u kategoriji nagrađenih učenika 1. i 2. razreda, naša učenica Sara Stilin, pod vodstvom učiteljice Dajane Weiss, osvojila je sjajno 2. mjesto. Isto mjesto, ali u kategoriji 3. razreda, osvojila je naša učenica Petra Bilić, pod vodstvom učiteljice Marije Brezac Kumburić, a u kategoriji učenika 5. i 6. razreda, učenica Meri Dunđer, pod vodstvom učiteljice Katije Vrban Banko, osvojila je, također, 2. mjesto.
Drago nam je da se uspjesi naših učenica i učenika i dalje nižu.
Čestitamo Sari, Petri i Meri te im želimo još mnogo uspjeha! Čestitamo i svim ostalim učenicima koji su sudjelovali u ovom Natjecanju. Zaista su se potrudili i imali sjajne izvedbe tako da u potpunosti vjerujemo organizatorima kad kažu da su nijanse presudile u odabiru prva tri mjesta. Jako smo ponosne na naše učenice i učenike i njihove izvedbe!
Više o rezultatima Natjecanja možete pronaći na sljedećoj poveznici: