Balogijada 2022.

IMG_20220601_072623U godini obilježavanja 90. godišnjice rođenja Zvonimira Baloga, raspisan je natječaj za 4. (krasnoslovno-scensku i likovnu) Balogijadu, manifestaciju u spomen na Zvonimira Baloga. Na natječaj su se učenici naše škole odazvali u velikom broju kako krasnoslovno-scenskim izvedbama, tako i likovnim radovima na što smo vrlo ponosni. Pristigle radove pregledalo je i vrednovalo stručno prosudbeno povjerenstvo te s veseljem objavljujemo kako je izvedba učenice 1.a razreda Petre Bilić, pod vodstvom učiteljice Marije Brezac Kumburić, odabrana kao jedna od deset najuspješnijih u kategoriji učenika od 1. do 4. razreda.

Čestitamo!
Petra će sudjelovati na završnoj svečanosti koja će se ove godine održati uživo u Balogovu rodnom mjestu Sveti Petar Čvrstec pokraj Križevaca, 17. lipnja 2022. godine. Uživo će izvesti odabranu pjesmu za čiju ju je izvedbu stručni žiri nagradio te će toga dana i preuzeti svoju nagradu. Svaki nagrađeni učenik dobiva dvije ulaznice za nacionalni park ili park prirode, a koji park će Petra osvojiti, ovisi o njenoj izvedbi na završnom programu 17. lipnja 2022. godine.

Petri i želimo mnogo uspjeha te čestitamo svim ostalim učenicima koji se trude, vrijedno rade i sudjeluju u svim aktivnostima koje im se nude.