Likovni natječaj „Blaženi Alojzije Stepinac“

S radošću vas obavještavamo da su na likovnom natječaju „Blaženi Alojzije Stepinac“, u organizaciji Udruge za brigu o djeci i mladima „Radost“ Budaševo (Sisak), naše učenice, Marta Prpić, učenica 2.a razreda pod mentorstvom učiteljice Marije Brezac Kumburić i Marta Barić, učenica 2.b razreda, pod mentorstvom učiteljice Ane Debelić, u kategoriji učenika od 1. do 4. razreda, osvojile 2. i 3. mjesto!

Natječaj je organiziran za katoličke osnovne škole u Republici Hrvatskoj te osnovne i srednje škole koje se nalaze na području Sisačke biskupije povodom Stepinčeva. Manifestacija je to kojom se osobit naglasak stavlja na bolje upoznavanje ovog Blaženika stoga je natječaj organizirala Udruga za brigu o djeci i mladima „Radost“ Budaševo (Sisak), koja djeluje na području Župe bl. Alojzija Stepinca, a čiji je cilj briga za djecu i mlade, a sve to uz naglasak na njegovanje vjerskih i tradicijskih vrijednosti, blisku suradnju sa Župom te promociju lika i djela bl. Alojzija Stepinca.

Pohvaljujemo ideju i cilj natječaja, čestitamo našim učenicama te im želimo još mnogo uspjeha! Čestitamo i svim ostalim učenicima koji su sudjelovali u ovom natječaju!