Posjet nogometnom kampu na Rujevici

Dana 9.5.2023. 40 učenika Škole je u pratnji učitelja i pedagoginje Škole, posjetilo nogometni kamp na Rujevici. Voditeljica ih je provela kroz kamp, upoznala ih s načinom na koji kamp funkcionira, pokazala im konferencijsku salu, urede te nogometne terene. Učenici su sa zainteresiranošću sudjelovali u obilasku kampa te su se okušali, skupa s učiteljima, u pucanju penala.

Zahvaljujemo Klubu na suradnji, a poruku majke Bilić Zulle objavljujemo jer je Školi uputila posebnu zahvalu vezanu uz ovu aktivnost:

Hvala vam beskrajno na ovom angažmanu. Ja nisam fan nogometa, ali to je značajan čimbenik u životu mnogih i značajka naše civilizacije i kulture. Učenje ponašanja i spoznaje o igri i svemu što je uz nju vezano, sociološki i na svaki drugi način pomaže da mali ljudi postanu dobre osobe i iz svega oko sebe stvaraju dobro. Zato je ova aktivnost jako bitna.
Treba se stalno samoispitivati, samoispravljat, analizirati, moliti. Da možemo uživati izobilje koje je oko nas na način da ga budemo svjesni i za nj zahvalni. Jer ovakve aktivnosti i trud oko djece da postanu dobri ljudi, je najveće izobilje koje možemo zamisliti. I na tome beskrajno hvala. ❤️”

Kako nam je bilo možete pogledati i na videu: https://youtu.be/pJ-c_PIBTK4