Sportska natjecanja

  • KOŠARKA 5. i 6. razredi – dječaci
  • NOGOMET 5. i 6. razredi – dječaci
  • NOGOMET 5. i 6. razredi – djevojčice
  • ODBOJKA 5. i 6. razredi – djevojčice
  • GRANIČAR 1.-4. razredi

19.4. smo sudjelovali na gradskom natjecanju iz košarke za 5. i 6. razrede za dječake gdje smo nakon tijesnog poraza od OŠ Srdoči osvojili 2. mjesto u našem gradu. Tim rezultatom kvalificirali smo se na županijsko natjecanje iz košarke za 5. i 6. razrede koje je održano  4.5. u dvorani Dinko Lukarić. U polufinalu su bolji od nas bili učenici iz Kastva koji su kasnije osvojili naslov državnih prvaka, a u utakmici za 3. mjesto smo izgubili pred sam kraj od OŠ Srdoči i tako zauzeli 4. mjesto u našoj županiji. Naši košarkaši su: Natanael Vratović, Roko Brkić, Matej Bogdan, Rafael Jakovac, Lucas Slišković, Ivan Mjeda, Karlo Kordić, Zvonimir Mlinarević, Filip Pichler, Bartol Gršković, Anton Pučar, Andro Petrović i Kai Perušić.

Gradsko natjecanje iz nogometa za dječake 5. i 6. razred održano je 18.4. Igrali smo u grupi A s Pehlinom, Gornjom Vežicom i Turnićem. Naši suparnici su bili bolji pa smo izgubili od Vežice sa 6:3 , a od Turnića 4:2 nakon preokreta. Našu školu predstavljali su: Matej Babarović, Karlo Kordić, Andrija Gorjanac, Petar Radić, Rafael Jakovac, Ivano Ćosić, Jakov Gorjanac, Petar Jelavić, Matej Bogdan i Ivan Mjeda.

Naše djevojčice 5. i 6. razreda natjecale su se 20.4. u nogometu na županijskom prvenstvu. U polufinalu smo poraženi s 6:1 od Viškova, dok smo pobijedili u utakmici za 3. mjesto na penale ekipu Pehlina rezultatom 5:4 i osvojili brončanu medalju. Naše brončane učenice koje je predvodio vjeroučitelj Dario Perković su: Ana Škifić, Petra Pogorilić, Rahela Marčelja, Maris Glavaš, Maša Stevanović, Ivona Šonje, Valentina Spinčić, Leona Zubak i Ema Bulić.

Natjecanje iz odbojke za djevojčice 5. i 6.razred održano je 20.4. Nažalost poraženi smo od uigrane ekipe iz Brajde. Naše odbojkašice su: Rafaela Žarkovac, Katarina Brkić, Lara Brkić, Lucija Derenčinović, Marita Matijašević, Rita Huljev, Eva Mijatović, Rafaela Kuba, Dorija Večerina, Matilda Zulle, Korina Krpina i Anna Šmogor.

U dvorani Zamet 21.4. održano je gradsko natjecanje iz graničara od 1.-4.razreda. Igrali smo u grupi A:Vladimir Gortan, Turnić i Ivan Zajc. Osvojili smo 3. mjesto u grupi jer smo upisali 2 poraza i 1 pobjedu. Učenici i učenice koji su predstavljali našu školu bili su: Tomas Vrljić, Tibor Komadina, Nika Savić, Rita Mjeda, Meri Medvidović, Bartol Host, Erik Gjugja, Ivan Anić, Leon Bašić, Lucia Šarac, Eva Uršić. Učenike su vodile učiteljice Ivana Radošević i Dajana Weiss. Naši učenici su se sjajno zabavili!