Sportske uspješnice

  • KOŠARKA
  • ATLETIKA
  • RUKOMET
  • STRELIČARSTVO

Naši su učenici 24. ožujka 2023. godine sudjelovali na gradskom školskom sportskom natjecanju u košarci koje je održano u Sportskom centru ֦ Zametˮ. Od prijavljene četiri ekipe naša je škola osvojila pehar za 3. mjesto pobijedivši OŠ ֦ Zametˮ. U polufinalu izgubili smo od prvaka Grada – OŠ ֦Ivan Zajcˮ.

Učenici su pokazali veliku ljubav prema košarci, kao i ogromnu želju za igrom. Našu školu predstavljali su: Matej Božić, Luka Biškupović, Karlo Pogorilić, Luka Mandić, Damijan Bulić, Gregor Božić, Matej Ivošević, Dominik Pavlović, Marin Pavlović, Raul Blečić, Duje Vukas i Luka Prpić.

Učitelj je jako zadovoljan prikazanom igrom s obzirom da samo dva učenika naše škole aktivno treniraju u klubu.

Čestitke na prikazanom zalaganju i pravom sportskom duhu!

Učenice/i naše škole 13. ožujka 2023. godine pokazali su svoje atletske sposobnosti na gradskom i županijskom školskom sportskom natjecanju iz atletike za 7. i 8. razrede, koje je održano na Stadionu ֦Kantridaˮ. Učenice/i su se okušali u svim disciplinama čime su skupljali bodove za ukupni poredak.
Učenice koje su sudjelovale su: Dora Krpina, Mihaela Jelavić, Dora Tomašković, Laura Ćosić, Karla Vukonić, Viktorija Paulić, Loreta Balić, Gloria Kristić, Iris Antonija Miter.
Učenici koji su sudjelovali su: Šimun Grgurić, Karlo Vukas, Gregor Božić, Niko Pulić, Šimun Kolić, Raul Blečić, Damijan Bulić, Matej Božić, Luka Mandić.

Sve rezultate možete pogledati na web stranici Atletskog kluba ֦Kvarnerˮ: https://www.akkvarner.hr/wp-content/uploads/2023/03/OS-13.3.2023..pdf

Muška ekipa je osvojila sjajno 1. mjesto u gradu Rijeci, a 7. mjesto u Primorsko-goranskoj županiji. Ženska ekipa bila je 4. u Gradu i 10. u Županiji od petnaest škola koje su sudjelovale u natjecanju.

U dvorani Sportsko-rekreacijskog centra ֦3. majˮ 14.ožujka 2023. godine sudjelovali smo na gradskom školskom natjecanju iz rukometa, gdje smo odmjerili snage s OŠ ֦Vladimir Gortanˮ i OŠ ֦Fran Frankovićˮ. U polufinalu izgubili smo s nekoliko bodova razlike od prvaka – OŠ ֦Vladimir Gortanˮ. Potom smo odigrali uzbudljivu utakmicu za 3. mjesto u kojoj smo uvjerljivo vodili da bismo na kraju, u zadnjoj sekundi, primili gol za izjednačenje i izgubili nakon izvođenja sedmeraca.

Učenici su pokazali dobro poznavanje rukometne igre i jako su se trudili kako bi ostvarili pobjedu. Naši rukometaši su: Šimun Grgurić, Luka Mandić, Matej Babarović, Roko Brkić, Natanael Vratović, Damijan Bulić, Raul Blečić, Marin Pavlović, Dominik Pavlović, Matej Božić, Matej Ivošević i Šimun Kolić.

Andro Petrović iz petog razreda sudjelovao je 26. ožujka na državnom natjecanju iz streličarstva koje je održano u Kutini. Naš Andro osvojio je dvije zlatne medalje, jednu pojedinačno u svojoj kategoriji, a drugu ekipno.