5. listopada 2023.

Sretan, sretan vam Dan učitelja svima skupa. Taknut je od Svevišnjeg Učitelja onaj koji opismenjava i poučava. Koji malim ljudima prenosi blago čovječanstva, jedinu kartu prema putu blagostanja i izlaza iz svakog siromaštva. I čini to nesebično i bez zahvale koju zaslužuje, ustrajući na svom pozivu.” Lidija Bilić Zulle, predsjednica Vijeća roditelja

 

 

Svjetski dan učitelja, Učiteljsko vijeće KOŠ-a obilježilo je nastavničkim izletom u Gorski kotar. 36 učitelja i 2 stručna suradnika posjetilo je jednu od najvećih i najljepših špilja u RH – špilju Lokvarku. Prešli su učitelji kilometar uređenih špiljskih staza, više od 300 stepenica, a sve kroz galerije prepune stalaktita i stalagmita.

Iz geomorfološkog spomenika prirode, učitelji su krenuli put Delnica na svečani objed u pansion Lovački. Bilo je veselo, opušteno uz posebne aplauze jubilarcima; Danijeli Stojakovic, Lari Pecman, Marku Grizelju za 5 godina rada u odgojno – obrazovnom procesu, te Jasni Buketi za 35 godina neprekidnog radnog staža.

Happy Teacher’s Day 2023.