Događanja – školska godina 2019/2020

Učenik generacije 2019.

Učenik generacije 2019.

Dana 28. lipnja 2019. godine održana je svečana dodjela nagrada za učenika/cu generacije.Odlukom Učiteljskog vijeća za učenika generacije 2015./2016. odabran je učenik 4.b razreda, Damijan Bulić. Damijan se odprvoga razreda ističe uzornim ponašanjem prema učiteljima i učenicima, izrazito je empatičan i uvijek spreman pomoći. U radu je iznimno uspješan, precizan, pedantan, uporan i savjestan.

Osvojio je brojne nagrade od kojih je najvažnije istaknuti da je bio među 10% najboljih u RH na matematičkom natjecanju Klokan, brojni njegovi likovni i literarni radovi su nagrađivani na državnoj i županijskoj razini te se ove godine uspješno plasirao na županijsko natjecanje iz matematike. Čestitamo Damijanu!

Projekt “Upoznajmo Hrvatsku”

upoznajmo Hrvatsku

Četvrti razredi ove nastavne godine uključili su se u projekt Upoznajmo Hrvatsku kojemu je cilj proširivanje učenikovih znanja o različitim krajevima naše domovine.

Projekt je zamišljen na način da svaka škola koja sudjeluje u projektu pripremi vlastitu kutiju s materijalima pomoću kojih će predstaviti kulturu, tradiciju, glazbu, ples, narječje te ostale posebnosti svoje županije. Pripremljene kutije poslane su na adrese svih škola koje sudjeluju u projektu kako bi učenici iz drugih županija na kreativan način učili o onome što je ujedno i plan nastave prirode i društva četvrtog razreda. Ukupno je sudjelovalo deset osnovnih škola iz različitih županija naše domovine. Na adresu naše škole također je pristiglo devet kutija iz različitih županija pomoću kojih su učenici sa svojim učiteljicama istraživali ljepote i bogatstvo naše domovine.