Film svima svugdje online

Film svima svugdje onlinePozivamo vas da zajedno s nama proslavite inkluzivnu kulturu sudjelovanjem u online filmskom festivalu filmova nastalih u projektu Film svima svugdje online, udruge Filmaktiv i Udruge gluhih i nagluhih PGŽ u kojem je sudjelovala i naša škola. U konkurenciji 10 škola, filmovi 4.a i 4.b razreda bit će također prikazani na festivalu, uz dodjelu nagrada i priznanja najuspješnijim filmovima.

Pridružite nam se na Zoomu: https://us06web.zoom.us/j/81438789385?pwd=Ym1iL3RnbytKMHh4c0pXYUJqaVZaZz09 u srijedu, 18.5.2022. u 18:00 i pogledajte radove naših učenika na temu različitosti i inkluzije. Ne samo da su u potpunosti samostalno izradili filmove, već su njihovi filmovi prevedeni i prilagođeni za gluhe i nagluhe osobe!

Sudjelovanje je slobodno i besplatno za sve zainteresirane.

Projektom je izdan i Priručnik o online edukaciji na temu medijske kulture s uporištem u filmskoj prilagodbi za gluhe i nagluhe osobe koji će približiti korištenu metodologiju svim zainteresiranim odgojno-obrazovnim radnicima, a koji će od 18.5.2022. biti dostupan na službenoj web stranici projekta — www.filmsvima.com.

Film svima!
Kultura svima!