PRVAŠI PRIMILI PRVE SVJEDODŽBE

NASLOVNAU ponedjeljak 4. srpnja 2022. g. prvašići su primili svoje prve svjedodžbe za uspješan završetak prvog razreda na ponos svojih roditelja, ali i razrednih učiteljica Barbare Stipetić Blašković, Ane Debelić, Marije Brezac Kumburić i Morene Poljančić.

Na prvu podjelu pozvani su bili roditelji kojima su učenici sa svojim učiteljicama pripremili video zapis s najdražim naučenim izvedbama tijekom školske godine 2021./2022. Pozdravne uvodne riječi govorio je voditeljski par Zoe Rafajac, učenica 1.a razreda i Noa Stanković, učenik 1.b razreda. Istaknuli su kako su vrijedno radili cijele godine tijekom nastave, ali i u organiziranom slobodnom vremenu te da su se teško odlučili koje će se dramsko – scenske izvedbe, pjesme i plesovi prikazati jer ih je bilo doista puno. No, kao i uvijek učenici i učiteljice složno su se dogovorili. Također, rekli su kako su njihove učiteljice jako ponosne na sav njihov trud tijekom cijele godine te da su zahvalne na svakom učeniku koji je u njihovim razredima. Koliko su odabrane izvedbe roditeljima bile odlične, posebne i dirljive najbolje je dočarao gromoglasan pljesak koji je odzvanjao Dvoranom teologije.

Nakon prikazanog videa koji je bio okosnica rada prvoga razreda, međusobne odlične suradnje učiteljica oba razreda, ali i zajedništva učenici su se s razrednicama uputili u svoje učionice gdje su im uručene prve svjedodžbe, pohvalnice, nagrade i slatki pokloni. Učiteljice su im zaželjele vesele i zaigrane zaslužene praznike.